Het beste nieuws ter wereld in je mailbox

Wekelijks publiceren we onder de titel ‘Het beste nieuws ter wereld in je mailbox’ een Nederlandse vertaling van Joel News International (gegenereerd met Google).

Dit e-zine wordt toegezonden aan iedereen die minimaal 1x per jaar een gift voor ons werk overmaakt. Je kunt het in twee stappen aanvragen:

STAP 1 –  MAAK EEN GIFT OVER

Wie minimaal 1x per jaar bijdraagt aan ons (zendings)werk, ontvangt het e-zine. Een indicatie met oog op de kosten is € 49 per jaar, maar voel je vrij om hiervan af te wijken. We willen dat Joel News voor ieders’ budget beschikbaar blijft. Je gift helpt ons om de operationele kosten te dekken en het e-zine gratis te verspreiden in gebieden waar mensen niet kunnen bijdragen.

Maak je gift voor Joel News over naar:

IBAN: NL36 INGB 0008981184
t.n.v. Stichting Joel Ministries in Ede
o.v.v. je e-mailadres

Kan je bankprogramma het @-teken niet aan, vervang dit dan door AT of een spatie.

Stichting Joel Ministries is een ANBI, wat betekent dat je giften aftrekbaar zijn van de inkomstenbelasting.

STAP 2 – STUUR EEN E-MAIL NAAR SERVICE@JOELNEWS.ORG

Hiermee bevestig je dat je Joel News International in het Nederlands wilt ontvangen. Vemeld in dit mailtje ook even vanaf welke bankrekening je je gift hebt overgemaakt, dat is handig voor onze administratie.

Wil je in plaats van de Nederlandse vertaling liever onze originele publicatie Joel News International ontvangen, dan kun je dit aangeven. Joel News International verschijnt wekelijks in het Engels.

We streven er naar je aanmelding binnen twee weken te verwerken.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Onze privacy-verklaring (origineel)